Aranylövés

Friss topikok

  • Vérszegény éjszakai dúvad: Nem kell azért ennyire túlspilázni a dolgot. A linkelt cikk egy érzelmesnek szánt írás, pont olyan... (2009.09.04. 09:57) Konzervatórium
  • Aran-ka: Erdekes gondolatok... De nem lehet, hogy a demokracia mar 1; nem a kozos baratunk 2; jo uton halad... (2009.03.04. 10:10) A demokráciák nyugdíjazása
  • ern0: Majd megtudod, milyen szegénynek-cigánynak-falusinak lenni, amikor eljutsz valamilyen módon orvosh... (2009.02.28. 12:49) Széthullás
  • Irodai Patkany: Posztot még! (2009.01.03. 01:38) Piacisten meghalt
  • Tamás: Elég sok az agyatlan kommentező. Igen, akik az elveszett gumigyári munkahelyeket sajnálják. Ugyani... (2008.10.23. 00:28) Szocialista vendetta

Linkblog

Isten éltessen, Magyar Gárda!

2008.08.28. 09:08 - aranylövés

Címkék: magyar vicc szülinap hülyemagyar gárda

Mielőtt bármit is tennénk, bármit is mondanánk, EZT kötelező elolvasni. Minden szavát megrágni ezerszer, minden mondatot a lelki szemek elé tolni és minden bekezdést aranyba foglalni. Túl vagy rajta? Egyszer olvastad csak el? Az kevés.

 

Ha az elmúlt évet (365 deres hajnalt és 365 dörmögő estét) két thai lány társaságában egy trópusi szigeten töltöm, akkor arra gondolnék Vona köszöntőjét olvasva, hogy az 1300 gárdista (megannyi büszke gerincű, galamblelkű és elefánt erejű hun angyal) visszafoglalta Erdélyt és levezetésképp a Délvidéket is. 1300 délceg honfiú és millió reszkető magyar ima a román és szerb seregek félelmetes túlerejével szemben. Őrülten vakmerő, tragikusan reménytelen és szívszaggatóan igaz vállalkozás. De a turulvérben fogant Gárda, kinek nevére összerezzennek a cigány öregasszonyok és harci kürtjük hallatán gyáván menekül a parlagfű és a bogáncs, most legyőzte az utolsót, aki még szemben állt vele. A Lehetetlent. Halleluja! Vigadjatok jó magyarok! Happy Birthday, Magyar Gárda!

 

Áldás és dicsőség, minden jedinek! Nem hagytátok, hogy szétessen a Galaktikus Köztársaság, békét és igazságot hoztatok minden naprendszerbe. Hála és áldás Rátok, jedik! Ahogy Yoda mondta, ez volt a sorsotok. Az Erő megtalált Titeket és Ti az Erőt. Ti vagytok a garancia, hogy a sötét sith lovagok nem taszítják újra sötétségbe az Univerzumot!

Hála és áldás Nektek, Harry, Hermione és Ron! Voldemort a sötét nagyúr, nem számolt Veletek. Véretek kívánták, veszteteket akarták, de végül ők pusztultak el. Bátor voltál Harry, mint a magyargárda! Nem varázsló vagy Te, hanem valódi sámán, magyar népünk titkos táltos papja. Hála és áldás! Köszönet és tisztelet! Halleluja!

 

Vessetek meg, nevezzetek kákán is csomót kereső zsidó buzinak, de a köszöntő tartalmával mégis lenne néhány egészen apró problémám:

 

  1. Mi volt az az őrületes teljesítmény, ami kiváltotta Vonából ezt az elképesztően szenvedélyes, gyomorforgatóan ízléstelen és végtelenül tartalmatlan írást? Állítom, hogy nincs az a pofátlan cigány lókupec, aki úgy dicsérné a portékáját, mint Vona a gárdáját. Katonai alakzatban és néptánc viseletben grasszálnak vidéken minden harmadik szombaton. Ilyenkor meghallgatnak néhány halálosan unalmas beszédet (ezért valóban jár némi jutalom és dicséret), majd hazamennek és kiszellőztetik a bakancsba pállott ujjbegyeket. Aztán az interneten azt látják, hogy ők elbaszott nagy hősök és csodájukra jár a világ. Bocskai óta ilyet, a magyar föld nem látott. Olyanok, mint a pesti srácok. Puskákkal a tankok ellen? Tüntetést szervezni a Turul-szoborért? Tök ugyanaz. Sőt! Az utóbbi ezerszer durvább, mert nemcsak vakmerőség kell hozzá, mint a Molotov-koktél dobálásához, de el is kell buszozni a XII. kerületbe! Ezen a nyomvonalon haladva holnap emlékművet akarnak majd állítani a Ferenciek terén, a névtelen gárdistának, aki átadta a helyét a hetes buszon egy kismamának. Ha pedig Szabó Ottó gárdista balesetmentesen elvezet Budapestről Gyöngyösig, akkor követelni fogják, hogy Szabó közlegény legyen a névadója az M3-asnak. Ilyen kevesen, ilyen csekély teljesítményt, még soha nem akartak megköszöntetni, ennyire sokakkal.
  2. A stílus maga az ember. Ha ez a közhely igaz lenne, akkor Vona a XIX. században élne, mert ez a pátosz a XX. században már csak akkor jelenik meg, ha nagyon elgurul a gyógyszer. Előfordulhat még olyan extrém esetekben is, ha igazán torz és nagyon beteg az a psziché, amelyhez közelíteni igyekszünk. Érdemes elolvasni a Sztálinnak, Rákosinak vagy Ceausescu-nak szánt ódákat és himnuszokat. Ezesetben annyival súlyosabb a helyzet, hogy a Gárdának nevezett természetfölötti teremtény létrehozója, maga Vona. Úgy viszonyulnak egymáshoz, mint Jézus a Szentlélekhez. Amikor heroizálja a Gárdát és spirituális tartalommal ruházza fel ezt az übermencs organizmust, akkor voltaképp és végképp, magát dicséri. És itt lépi át a választóvonalat, amely az önismeret hiánya és a Szent Jeromos pszichiátriája közt húzódik.
  3. Ne szaladjunk el a tény mellett, hogy az uborkatolvaj cigányok ellen bátor szónoklatokkal küzdő Gárda ilyen tartalmú összevetése nemzeti hőseinkkel, egy egészséges nemzettudatú országban, közmegvetéssel és óriási felháborodással járna. Honnan veszik a bátorságot, hogy két karitatív rendezvény és három masírozás után, olyanokhoz mérjék magukat, akik vérüket és életüket adták népükért? Az intellektuális és morális különbségekbe nem mennék bele, mert az én pennám bár bejár hegyet-völgyet, megmássza az égig érő bércet és átverekszi magát a sebes sodrású folyón, de azt a távolságot, ami Bocskai, Kossuth, Rákóczi és a Gárda közt húzódik, azt képtelen még csak érzékeltetni is.

 

Remélem, nem tiltják be őket. Titkon abban reménykedem, hogy az egész egy óriási átverés, egy tökéletes médiahack. Megmutatják, hogy a hülyeség alkotmányos jog. Kifigurázzák az egész sötét military világot, görbe tükröt tartanak a jobboldali radikalizmus elé, miközben szopatják a megélhetési antifasisztákat. A cigánybűnözés elleni harc pedig önmagában is hihetetlen abszurditás abban az országban, ahol komplett iparágakat nyúltak le a fehérbűnözők és csináltak emberhúsból mészárszéket Móron.

 

Isten éltessen, Magyar Gárda!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aranyloves.blog.hu/api/trackback/id/tr57637263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AdamT · http://magyarinfo.blog.hu 2008.08.28. 13:49:31

Még az is lehet, hogy Vona tanácsadója. Ő a kommunikációs stratéga.

2Lkedő 2008.08.28. 13:49:31

Ricardo,
Kösz, én szándékosan nem akartam itt szennyezni a környezetet ezzel, ezért nem idéztem az egészet. De mindenesetre talán elég plasztikusan kidomborítja Replayxx, az igaz magyar harcos portréját... :)

Scarlet Crusade 2008.08.28. 13:52:08

Aszta...nem, ezt meghagyom a ciganyoknak. Am azon nagyot nevetnek amikor a tizeneves kis Rahelt 3 tagbaszakadt cigany megujjazza..ill az oreg kaftanos lubavicsit megkergetik a kis janicsar-hordakba tomorult taknyosorru ciganypurdek..
Egy kis emlekezteto hogy miert szavazz a szadeszra.:)
O tempora, o mores! Csunya-csunya ciganyok..ej ej ej.

Aszta 2008.08.28. 13:52:31

"Aszta, a tanárod nem akarom mondani milyen családból származhatott találd ki miért adta be neked ezt az agymosott mesét a szó jelentéséről."

Úgy látszik az egész világon egy kézben összpontosul az ógörög szótárak kiadása, mert mindenki görögnek tartja.
De hat ez is egy példája az összeesküvésnek... Miért pont a görög szótárak lennének tiszták, fertőzetlenek...? Na majd a magyargárda beveszi az alapszabályába, hogy a parlagfű a másodlagos, az elsődleges az ógörög szótár elkészítése lesz.

replayxx 2008.08.28. 13:54:21

2Lkedő:

Nem vagyok gárdista. Oda csak igazhitű MAGYAROK léphetnek be. Én pólókat árulok és NAGY MAGYARORSZÁG matricákat, ezzel segítem a Magyarokat!! Szebb jövőt! Erőt s Erényt. Kitartás!

j 2008.08.28. 13:54:53

Nem kell lemenni szabolcsba, elég a 20., kerületbe: engem kétszer próbáltak kirabolni CIGÁNYOK, a testvéremet aki nő még meg is ütötték CIGÁNYOK, kétszer törtek be hozzánk, az első alkalommal elkapták őket, CIGÁNYOK voltak, a második alkalommal felébredtem, kiüvöltöttem az ablakon, CIGÁNYOK voltak. Felesleges a magyar gárda, automatikus fegyverviselési engedélyt minden bűntetlen előéletű nagykorúnak. Az is tök libsi lenne nem?
Csókolgassátok csak a cigányok töke alatt, majmok.

Aszta 2008.08.28. 13:55:36

"Am azon nagyot nevetnek amikor a tizeneves kis Rahelt 3 tagbaszakadt cigany megujjazza."

igen, ez egy vicces jelenet. :(((

"Egy kis emlekezteto hogy miert szavazz a szadeszra.:)"

Nem állt szándékomban arra szavazni, de ha neked ekkora örömet okoznak a fentiek, akkor lehet hogy megteszem. Csak miattad.

AdamT · http://magyarinfo.blog.hu 2008.08.28. 13:55:44

kezdem azt hinni, hogy replayxx nem is igazi jobber.... ő egy ballib provokátor

ricardo montelban 2008.08.28. 13:57:10

bazzeg ez szopat minket. Ilyen állat pedig nincs.

ricardo montelban 2008.08.28. 13:59:41

tényleg a cigányok vajon utálják a zsidókat? a szlovákok péppé vernék szívük szerint svábot? komoly kérdések ezek, mi meg elvicceljük.

replayxx 2008.08.28. 13:59:54

ricardo:

Látom előbújt belőled a szadeszes maszop bérenc komcsi provokátor. Az ilyenek miatt szakadt szét az ország. Hazaáruló nemzetpusztító cionista bérenc vagy. Ha nem lenne a te fajtád Európa egyenlő lenne Magyarországgal, és mint nagyhatalom mi diktálhatnánk az orosz kutyáknak és az amerikai tudatlanoknak.

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.08.28. 14:01:36

AdamT · magyarinfo.blog.hu 2008.08.28. 13:47:30
Tudod kultúrált európai országokban egy melegfelvonulás simán csak egy utcai karnevál, amin szívesen résztvesz bárki, nemi identitástól függetlenül. Olyasmi, mint egy loveparade, csak jobb zenékkel.
De sajnos amíg nálunk ilyen társadalmi elutasítás, képmutatás, ostobaság és düh tapasztalható amint a homosexualitás kerül szóba, addig teljesen felesleges ilyen, amúgy teljesen békés felvonulást is tartani, mert mindig ez lesz belőle, ami idén is volt.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.08.28. 14:01:48

index címlap -> szerencsétlen, frusztráltt, agresszív, ostoba kommentelők tömege

replayxx 2008.08.28. 14:02:26

turulbolt.hu/ Támogassátok a MAGYAROKAT! Vegyetek ti is TURUL terméket. Ne támogassátok izrael bábját, kínát! Magyaroknak Magyar terméket. Szebb jövőt!

Kangörény 2008.08.28. 14:03:10

A poszttal nem foglalkozom, de az egyik kommenttel muszáj:
" a globalizációnak lőttek". Hát barátom, ez akkora csacsiság, hogy azt le sem lehet írni.

wiseguy 2008.08.28. 14:03:49

replayxxx, ha a WWII kitaláció volt akkor miért emlékeznek rá ilyen sokan? miért ölték meg hitlert ha csak kitaláció volt?
a holocaust jelentése: teljesen elégő áldozat.
olvashatod a wikipédiát, ingyé van. de ha szerinted azt is, meg minden szótárt, a zsidók manipulálnak, elég szar lehet az életed...

ricardo montelban 2008.08.28. 14:04:32

replayxx 2008.08.28. 13:59:54
"ricardo:

Látom előbújt belőled a szadeszes maszop bérenc komcsi provokátor. Az ilyenek miatt szakadt szét az ország. Hazaáruló nemzetpusztító cionista bérenc vagy. Ha nem lenne a te fajtád Európa egyenlő lenne Magyarországgal, és mint nagyhatalom mi diktálhatnánk az orosz kutyáknak és az amerikai tudatlanoknak."

bázeg, öcsém, én meg azt gondoltam, hogy csak egy pattanás az ott az orromon. Nem is sejtettem, hogy ekkora a baj.

ricardo montelban 2008.08.28. 14:06:57

"replayxx 2008.08.28. 14:02:26
turulbolt.hu/ Támogassátok a MAGYAROKAT! Vegyetek ti is TURUL terméket. Ne támogassátok izrael bábját, kínát! Magyaroknak Magyar terméket. Szebb jövőt! "
hát bazzeg, te nem vagy igaz! ilyet, öregem, beszarok, behugyozok rajtad, csorog a könnyem, komolyan, rég kacagtam ilyen jót. Na, szopatsz, ugye?:)gyere elő a szekrényből! csontváz, csontváz!

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.08.28. 14:10:53

"bazzeg ez szopat minket. Ilyen állat pedig nincs. "

Tényleg ez a normális emberi reakció, de ha ellátogatsz a kuruc.info-ra, akkor el fogsz bizonytalanodni...

mondocska 2008.08.28. 14:11:31

Hogy kivel is lehet valójában a gond:

-Franciaországból csupa szeretetből küldenék haza őket
-Olaszországban óvó féltés a katonaság bevetésének
-Csehországban fizetnék is a hosszú szabadságukat

Egyedül nálunk nem sikerült beilleszteni ezt a problémás népcsoportot? Vagy mégis van igazság a Magyar Gárda felvetéseiben? Próbál-e valaki objektív tevékenységet folytatni az áldatlan állapotokkal szemben?

Kihez forduljon a sok reménytelen ember? Tudsz jobb megoldást?
...és mennyi még a kérdés......Válasz?

2Lkedő 2008.08.28. 14:13:12

Replayxx hoax?
Pedig számos helyen találkozni vele a Totalcaron például, ez is egy jellemző komment tőle, tovább árnyalva a róla kialakult képet:
"replayxx 2008.08.27. 16:48:39
Ne okoskodj te szabálybetartó buzi birka. Bármit megtehetek az apám ismeri az összes politikust. A zsaruk tisztelegnek nekem. A csajok pedig tátott szájjal néznek rám akkora farkam van mindegyik be akarná kapni a legyet. Remélem elég, ha annyit mondok BMW. Respect."

belsoseg.blog.hu/2008/08/27/nem_mi_voltunk?fullcommentlist

Hypo 2008.08.28. 14:16:00

Reg rohogtem ilyen jot koszonom vicces garda:))

replayxx 2008.08.28. 14:16:15

ricardo:

A viccmesélés ideje lejárt. Cselekedni fogunk végre. Ha vásárolsz a turulboltban tedd oda utólag, hogy én ajánlottam kapok érte 5 szkíta aranykupont amiből, ha összegyűjtök 10-et beválthatom árpádsávos bögrére.

wiseguy:

A neved alapján szadeszes vagy innentől kezdve a baloldali média által kitalált wikipedaval pedig ne pedálozzál. Sokaknak kinyílt már a szeme a tied még nem. Szebb jövőt Szűz Mária országának! Vesszen az összes agymosó, Magyarokra vadászó ballibes libsi bibsi szadeszes maszopos vérszívó. Ez az ország már akkor állt és virágzott amikor a baloldali nemzetek még a fán éltek.

Ánusz Sándor 2008.08.28. 14:18:54

Sziasztok!
A turul boltban miért nem árulnak izraeli zászlót?

AdamT · http://magyarinfo.blog.hu 2008.08.28. 14:21:02

patrona-

Jó, elsőre is értettem. Tehát akkor mégegyszer, hogy megértsed! :)

Ha a melegfelvonulást engedélyezzük, akkor a Gárdavonulást sem tilthatjuk.

Sajnos az van, hogy rengetegen megfeledkeznek erről.

Ezért írtam, hogy tessék dönteni: mindent, vagy semmit.

Ha nincs gond a békés melegfelvonulással (mert miért is lenne), akkor mi a baj a békés Gárdás felvonulással?

Van alkotmányunk, vannak törvényeink. Ezek közül egyik sem tér ki arra, hogy "férfiaknak" rózsaszín tangát nem szabad hordani, de az se, hogy a fekete mellény tilos.

Zavar a Gárda? Ne lépj be! Zavarnak a melegek? Ne menj arra!

Békésen is lehet egymás mellett élni. Csak akarni kéne.

wiseguy 2008.08.28. 14:24:22

replayxx, nehogy túlpörögj!

nem megy a bolt? ennyi időd van írogatni, biztosan kevés a vevő. azok a rohadt bibsik, mi? de gondolj bel, ha nem darabolják szét az országot, most mit árulnál? ha nem lennének, ki lenne az ellenség? miért hordanál turul pólót?

ja, és a kérdésemre választ is kapok, vagy nyomsz megint egy ilyen maszopos libsibibsit?

2Lkedő 2008.08.28. 14:24:34

Replayxx gazdaságfilozófiában is megnyilvánult.

"Inkább nem dolgozom bejelentve, inkább feketén veszek meg mindent mert ez nálam elvi kérdés. Nem születtem senki rabszolgájának,"
...
"JOGUK VAN, istenadta joguk van az adókat elkerülni MERT SENKI SEM SZÜLETETT RABSZOLGÁNAK! Ébresztő emberek, ne legyetek már birkák!"

www.hetivalasz.hu/index.php?page=pages/topic&topic_id=63151&o=desc&onpage=1

Mindenestre azt az egy dolgot el kell ismerni, hogy konzekvensen vállalja azt a sok képtelenséget, amit összehord. :)

AdamT · http://magyarinfo.blog.hu 2008.08.28. 14:25:50

"Ha vásárolsz a turulboltban tedd oda utólag, hogy én ajánlottam kapok érte 5 szkíta aranykupont amiből, ha összegyűjtök 10-et beválthatom árpádsávos bögrére."

Keményen tolod! És az első pár kommentednél még el is hittem, hogy szívből írsz...
:)))))))

ricardo montelban 2008.08.28. 14:26:54

ó, replay, akkor nyilván tudnánk cserélni, nekem az Árpádsávos Lutraalbumból a "Gömbös Gyula szúrósan néz egy horpadt kobakú Lenin-szobrot" (246.), valamint az "Adolf Hitler spriccpartin bizonygatja nemiségét" (32.) még mindig hiányzik... Segítsél már baszod, adok érte egy "Szálasi parasztot vakít" -ot (21.), de kettő van a "kisnyilasok ősmagyar mentékben bibsiket vegzálnak a zsinagóga előtt, és kellemetlen megjegyzéseket tesznek a pajeszra" - ból is (98.).


Ugyanitt egyébként naposcsibe és 18 éves piros zsiguli van eladó.

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.08.28. 14:27:44

Továbbra is eröltettnek érzem a buzikarnevál-gárdavonulás párhuzamot, lévén egy békés melegfelvonulás bárhol jó buli(kivéve itt), egy "békés" neonáci masírozás viszont bárhol kiveri a biztosítékot(lám még nálunk is).

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2008.08.28. 14:28:53

"Ha nincs gond a békés melegfelvonulással (mert miért is lenne), akkor mi a baj a békés Gárdás felvonulással? "

Ha te nem érzed a különbséget aközött, ha valakik VALAMIÉRT vonulnak fel, és aközött, ha valakik VALAKIK ELLEN...

replayxx 2008.08.28. 14:30:34

wiseguy:

Ha a II. világháborús történetedre várod a választ egyszerű. Jártál már a gázkamráknál? Megnézted közelebbről őket? Made in USSR felirat a gázkamra ajtaján és az alkatrészeken. Ugye nem kell lefordítanom ez mit jelent. Most pedig égesd el a történelem könyveid és állj be közénk.

2Lkedő:

Adót csak MAGYAROKNAK fizetek tolvaj hazug kommunistáknak nem. A turul alapítványnál rendszeresen adományozok szegény Magyar családok és a cigánytámadások áldozatai részére.

Zarándok 2008.08.28. 14:33:23

Sziasztok.

Ma találtam egy érdekes elemzést:

nacivadasz.blogspot.com/2008/08/mirt-van-rasszistknak-alacsony-iq-juk.html

Szerintetek mennyi igaz ebből?

bandeenator · http://kritika3.blog.hu 2008.08.28. 14:33:55

1x olvastam el, az kevés :D ?

Eltúlzott, ez tény. Ha valóban nagylétszámúra toborozzák, és valóban valami nagyobb dolgot tesznek, akkor jár ilyen elismerés.
Mert ha egy sarkított hasonlatot akarok mondani, akkor azt mondanám, hogy a Hifi tornyom és a CD-s rádiómagnóm kiszolgálja a teljes lakóközönséget és a városrész központját. Még a hálózati vezeték is jó, mert azzal csapkodom a graffitizők fejét..

maat 2008.08.28. 14:34:59

Sok vidéken a cigánybűnőzés hatalmas probléma, de ezt nem a Magyar Gárdának kellene megoldania (és nem is tudja megoldani).

De bármi is a véleményünk a MG-ről ez a köszöntés nyálas, ömlengés.

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.08.28. 14:36:12

Fedor 2008.08.28. 14:28:53
Na igen, ez meg a másik, ez eszembe sem jutott.

bandeenator · http://kritika3.blog.hu 2008.08.28. 14:36:14

Valóban az.

A személyes és vonatkozó névmások pedig KISBETŰVEL írandók, ezt üzenem a szerzőnek innen is.
Nem megszólítás, mert akkor az pl olvasó is nagybetű.

AdamT · http://magyarinfo.blog.hu 2008.08.28. 14:36:50

patrona-

1. Mitől békés valami? Nem attól, hogy erőszakmentes?

Ki mondja meg, hogy mi a helyes? Te? Én? Frászt! Az én értékrendembe egyik se fér bele, de mivel demokratának érzem magam, elfogadom, hogy léteznek. Nem akarok betiltani olyan szervezetet, amelyik a légynek se ártott csak azért, mert mások neonácinak tartják. Sőt! Ha én tartanám neonácinak, akkor se akarnám betiltatni. Miért? Mert éltünk már olyan rendszerben, ahol ment a betiltogatás. Nekem az nem tetszik.

A törvényeket be kell tartani. Ha a Gárda mint olyan törvényt sért (ami nem fordulhat elő, mert csak bizonyos tagjai tehetnek ilyet) akkor természetesen én is azt fogom mondani, hogy OSZOLJ!

Ha egy pár barom a melegfelvonuláson Bibliával dörzsölgeti a heréjét, akkor minden vérmes liberó azzal jön, hogy "dehátkérem az csak egy pár hülye, a többi meleg rendes". Biztos, hogy van pár elborult gárdista is, de akkor őket is kezeljük így.

Szerinted ez olyan nagy kérés? Vagy ez annyira megérthetetlen? Miért van az, hogy bennem nem kelt félelmet a Gárda? És az 1-2 cigány származású barátomat miért nem féltem tőlük?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2008.08.28. 15:01:07

jujj replayxx, jujj:))

most már tuti. hogy kündü pattanásos frusztrált kamasz unokaöccse vagy:)))

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.08.28. 15:01:48

Hát tudod ez nem ilyen egyszerű, hogy éltünk olyan rendszerben, ahol betiltottak dolgokat, akkor mi most úgy különbözzünk ettől, hogy mindent megengedünk a hülyéknek. A vér és becsület sem ártott senkinek a kopjafaállítgatással, meg a nettó neonáci külsővel, mégis feloszlatták őket. Az is hiba volt? Nem. Az ilyen szélsőséges, kirekesztő ideológiákat valló, faszisztoid megjelenésű csoportokat nem szabad tűrni egy demokráciában, pusztán a prularizmus jegyében.
De ez persze az én véleményem, ha te nem így gondolod az sem baj, de a melegfelvonulással párhuzama állítani a gárda létezését, egyszerű csúsztatás, a gyengébbik fajtából.

2Lkedő 2008.08.28. 15:13:13

Replayxx,
És a közlekedés szabályokkal mi a bajod, azokat is azért nem tartod be, mert nem magyar szabályok? :)))
Milyen lenne a magyar közlekedés szabály?

szappangyáros 2008.08.28. 15:13:20

Akiben félelmet kelt a Magyar Gárda, az meg is érdemli.

2Lkedő 2008.08.28. 15:18:27

Szappangyáros,
Ez épp akkora hülyeség, mint amikor a biológiatanárunk a mutatópálcájával dolgozatírás közben, mikor mindenki csendben körmölt, néha ráhúzott egy csattanósat a padokra, ahol sétált, amitől persze jópáran összerezzentek, mire ő diadalmasan közölte, hogy "Aki bűnös, az megijed!"

LiberAll 2008.08.28. 15:20:04

Re.
Még mindig hányok a Magyar Gárdától/járdától, de ahogy látom, a turbó magyarok és a zupper nácik is idetaláltak.
Amúgy a cigányoknak nem segélyt kéne adni, hanem közmunkát. Meg azt kéne megoldani, hogy ne érje meg nekik segélyen maradni, hanem inkább menjenek Ők is szépen gályázni, meg adózni, de ezért se Orbánka von Viktor, sem Tovaris Fletyó nem tett, de a neveket még lehetne sorolni, szóval akkor lehet ugatni, ha valami politikai erő letett valamit az asztalra. Ahogy nézem talán az ős MSZMP csinált itt valamit 1945-óta, mondjuk nem sírom őket vissza, de ez csak én szerintem égő, vagy talán a mostani idióta politikusaink is tudják ezt ??? Hm... ki tudja.

Amúgy meg ha valaki azt mondja, hogy a fidesz jobbos, az MSZP/Szdsz balos, akkor kiröhögöm, ezek már mind kapitalisták, azt gyártanak valamit eszmét a választás előtt, s azt jól lenyomják a lakosok torkán. Na ez még az amitől hányok....

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.08.28. 15:20:50

És mondja mindezt szappangyáros nickkel. Röhögnöm kell.

ricardo montelban 2008.08.28. 15:22:41

én csak annyit fűznék még hozzá, hogy Kyle Broflowskinak kurvára igaza volt:
"It's hard to be a jude on Christmas."

replayxx 2008.08.28. 15:23:28

2Lkedő:

Látszik hogy nem ismered Magyarország történelmét, hiszen akkor tudhatnád hogy a kreszt Magyarok találták ki ugyanúgy ahogy az atombombát a töltőtollat a gyufát, a számítógépet és még sorolhatnám. Ha nem lennének a Magyarok, még mindig a középkorban élnél te agymosott hazug libsi bérenc.

szappangyáros 2008.08.28. 15:24:28

Egyébként teljesen mindegy hogy a Gárdával kapcsolatban mi történik, valamelyik biblák úgyis vonyítani fog. A mentalitásukról van egy remek és elgondokodtató összefoglalás:

"Akár simogatják, akár verik a zsidót, mindig ordít. Hangosan jajveszékelve, üvöltve. Nem ismer skálát az ordításban; ordítását nem hozza viszonyba fájdalma nagyságával, hanem mindig egyforma magasságban, pimaszkodva ordít és üvölt. Következtetés: a zsidókérdést azonnal, gyökeresen meg kell oldani; az ordítás úgyis egyforma lesz."

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.08.28. 15:28:17

Jól van hülyegyerek, a szálasi idézeteket talán inkább a bambgyáron, faszkalap.

replayxx 2008.08.28. 15:28:30

Végre egy igazi MAGYAR. Szappangyáros! Kitartás, Szebb jövőt! Látom nem mindenkit sikerült megvezetni a baloldali médiának.

Zero Tolerant 2008.08.28. 15:28:57

Nesztek liberális buzzancspártolók !

2020-ban már nálunk is lehet ilyen köcsögfelvonulás:

www.zombietime.com/up_your_alley_2008/

LiberAll 2008.08.28. 16:05:02

replayxx !
Azt tegyed már hozzá, hogy hol életek ezek a magyarok amikor ezeket kitalálták, meg azt is tedd már hozzá, hogy ezek közül hány volt zsidó....
Megvan?
Leesett az állad? Ok akkor menjél és szépen szedjed föl a földről....

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.08.28. 16:07:55

Zero Tolerant, te nagyon jártas lehetsz az ilyen oldalak keresésében és látogatásában, kis perverz köcsög.

2Lkedő 2008.08.28. 16:11:32

Replayxx,

"hiszen akkor tudhatnád hogy a kreszt Magyarok találták ki"

Akkor meg miért nem tartod be?

"replayxx 2008.08.27. 16:48:39
Ne okoskodj te szabálybetartó buzi birka. Bármit megtehetek az apám ismeri az összes politikust. A zsaruk tisztelegnek nekem. A csajok pedig tátott szájjal néznek rám akkora farkam van mindegyik be akarná kapni a legyet. Remélem elég, ha annyit mondok BMW. Respect."
belsoseg.blog.hu/2008/08/27/nem_mi_voltunk?fullcommentlist

A nagy magyar vitéz a Magyar KRESZ szabályait persze nem tartja be, de csak azért, mert ha elkapnák, rögtön rohan atyja gatyájába kapaszkodni, mert ő ismeri az összes politikust, tehát jóban vagytok a kormánypártiakkal.
Szóval magyar szabályokat megsérteni, az rendben van, de a következmények vállalásához már nincs gerinced, hanem majd apád kivakar a szarból.

Gratulálok, ilyen az igazi magyar bátorság és virtus!

replayxx 2008.08.28. 16:13:12

LiberAll

Mind SZÍNMAGYAR volt Árpád leszármazottja. A történelem hamisítás miszerint zsidók voltak téves és elvan ferdítve. Nyilván te nem tudhattad ezt hiszen a hazug tankönyvekből ez nem derül ki. Ajánlok figyelmedbe kurucos kiadványokat, olvasmányokat amiben leírják az elhalgatott igazságot. Erőt s Erényt!

És még azt is tedd hozzá hogy azért kellett elmenekülniük a saját hazájukból mert itthon börtön várt volna rájuk amiért okosabbak az itteni cionista libisktől. Most már eleget tűrtük az üldöztetést és a megaláztatást újra nagy lesz a MAGYAR!! Kitartás!

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.08.28. 16:15:24

Persze, mert nyilván a kurucos kiadványok nem tartalmaznak ferdítést, történelemhamisítást, hazugságot. Ez még viccnek is szar.

2Lkedő 2008.08.28. 16:17:21

Egyre valószínűbb, hogy replayxx valójában egy szoci provokátor, mert ennyire korlátolt és röhejes szöveget komolyan nem adhat le senki... :))))

replayxx 2008.08.28. 16:19:01

patrona:

Neked még nem tűnt fel, hogy a világ legnagyobb elméi között 70%ban Magyar származású embereket találunk? A bibsik lehet hogy elvették a pénzünket de az eszünket nem tudják ellopni. A leghíresebb matematikusok és fizikusok mind Magyarok vagy Magyar felmenőik vannak. Sok buta nép tanulhatna tőlünk.

replayxx 2008.08.28. 16:20:22

2Lkedő:

Megígérem, hogy te fogsz az elsők közt lógni, ha hatalmunk lesz akkor majd meglátjuk ki provokál kit!

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.08.28. 16:21:56

Ezt a 70%ot csak úgy hasraütve, vagy van valami forrás is? Esetleg egy kurucos kiadvány, vagy valami kizárólag a magor shopban kapható újság?

2Lkedő 2008.08.28. 16:22:04

replayxx,

Micsoda megtiszteltetés! :)))
Mondd még, olyan kíváncsi vagyok, mit hozol még ki ebből a szerepből! :)))
Sajnos már nem elég hiteles... :)

replayxx 2008.08.28. 16:26:18

patrona:

Bármelyik turul fórumon megtalálható a hiteles forrás.

2Lkedő

Nem sokáig tartottad magad, előbújt belőled a díszjobbos titokban maszopra szavazó gerinctelen kommunista.

2Lkedő 2008.08.28. 16:29:27

Replayxx, túlspilázod, ez így már túl vicces, letolnak majd az elvtársak, hogy nem jól teljesítesz... :)

A Nép Te vagy (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.08.28. 16:29:59

Bocskai hívott föl arra, hogy „a dolgot magát nézzük”. Az pedig sem nem gárdaszerű, sem nem gárdaellenesség szerű.

Hanem ez:

www.kibulizottorszag.net

Elolvasása után érdemes tünődni azon, hogy mi történik velünk, nem gárda ősszefüggésben.

Ajánlott.

LiberAll 2008.08.28. 16:35:06

replayxx
Te sík hülye vagy, kezeltesd magad, vagy küld el a címedet e-mailben, az izraeli követségnek, ha ilyen szépen írsz nekik ahogy ide nekünk biztos, ingyen átsegítenek a túlvilágra, ahol az isten fehér,...
Amúgy olvassál mielőtt hülyeséget beszélsz buta kicsi Trollom.
(lásd hogy milyen jó vagyok még etetlek is :D, igazi liberális ember, tudod élni és halni hagyni :) )
Jah Teller Ede, kicsit részletesebben :D
hu.wikipedia.org/wiki/Teller_Ede

hülyemagyar 2008.08.28. 16:39:45

replayxx

Ez mekkora buzi!
Írj még sokat, szórakoztató vagy!

Ha meg ekkora magyar vagy, akkor válassz már egy magyar nicket! Ostoba balfasz.

nyuuz 2008.08.28. 16:41:52

Na ilyenkor szégyenlem a radikális jobboldalhoz való vonzódásom... Replayxx ne írjá hülyeségeket bújjá el egy gödörbe. :DDD Úristen bmeg....

replayxx 2008.08.28. 16:46:51

A sok hazaárulónak üzenek egy verssel.

"Hej! mily pici manapság
A Hazának oltára
Árulókat drótkötéllel
Akasszuk fel a fára!

Hej! de sok fa de sok kötél
De Istenemre megéri!
Táltosunk sok száz év múlva
Hősénekként regéli

Hej! Magyarföld! Növeszd a fát!
Ember! Acélt sodorjál!
Bitang áruló reszkessél:
Jutalmad a kötél vár!"

Erőt s Erényt!

nyuuz 2008.08.28. 16:48:46

AdamT-vel egyetértek a gárdával kapcsolatban nem sértett törvényt, nem kell betiltani, vannak faszok benne mint ahogy a buzik közt is.... de patrona, ha a gárda felvonulásait nem lehet a buzifelvonuláshoz hasonlítani akkor azért a vér és becsülethez sem kéne.... semmi olyat nem tettek, és semmivel nem utalnak arra, hogy "nácik" lennének... kiben keltenek félelmet ? (becsületes roma nem fél) mivel keltenek félelmet ? (fekete mellényel? nekem is van fekete mellényem, sőt kék is, mégsem félnek tőlem...) és miért jött létre a Gárda ? (mint tudjuk SEMMI nem jön létre ok nélkül, kell hogy bekövetkezzen valami, el kell érni, ahhoz egy pontot, hogy egy csoport gárdába tömörüljön, és megannyi esemény láncolata vezet egy ilyen gárda alakulásához) Mellesleg van cseh és román gárda, ami ott nem zavar senkit, sőt szlovákiában a radikálisok a parlamentben vannak...

jaja 2008.08.28. 16:57:02

cigánykést minden libsi, fajvédő, kampósorrú, komcsi szivébe!!!

arra nem gondoltok metszettfaszú belvárosi zsidrákok, hogy ha a soksok védencetek kpusztítja a vidéket, falvakat, akkor bizony ti jöttök. és akkormár nem csak a pöcsötök lesz megvágva....

na, mi majd AKKOR röhögünk!

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.08.28. 17:03:54

nyuuz, ha valamihez nagyon hasonlítani akarom a gárdát, akkor nekem a vér és becsület ugrik be. Ők sem csináltak semmi rosszat(az egyesület szervezésében, hogy azon kívül miket az más kérdés), persze ha a nettó náculást nem számítjuk rossznak. Mégis fel lettek oszlatva, és nagyon remélem, hogy ez a sors vár a gárdára is, meg az összes eljövendő hasonló csoportocskára. De persze ugyanígy fel kell oszlatni mondjuk egy szélsőbaloldali "gárdát" is, ha lenne ilyen, de itt még nem tartunk. A fasznak kell ez a félkatonai szervezkedés, komolyan nem vagyunk képesek tanulni a múltból? A cigánykérdésre egyáltalán nem az ilyen gárdázá meg masírozás jelenti a megoldást, a parlagfüves, katonasíros mesével etessék a jóédesanyjukat, az talán elhiszi nekik.

Szálasi Jocika turul.hu marketing menedzser 2008.08.28. 17:04:47

turulbolt.hu

Mert te is megérdemled! Rendelj és lépj Árpád vezér nyomdokaiba! A Nagy Magyarországos szittyabőr paplan mellé most ajándékba adunk egy árpádsávos kitűzőt és egy zsebben hordható kis szent koronát! Az akció részleteit megtalálod a weboldalunkon.
Külön felhívnám a figyelmet, hogy az oldalon kizárólag MAGYAR emberek és állampolgárok vásárolhatnak, ellenkező esetben az illetőnek csak egy büdös bibsi zoknit küldünk, takarodj haza vagy lógni fogsz felirattal.

Logikai ellentmondás 2008.08.28. 17:06:23

jaja: Szóval ha a vidéket kipusztítják a cigányok, és a belvárosi zsidók kerülnek sorra, és akkor "TI" majd röhögtök, ez azt jelenti, hogy tulajdonképpen te akkor cigány vagy? Mert ugye mindenki más már ki lesz akkor tulajdonképpen pusztítva.

Videós Viktor 2008.08.28. 17:10:15

Ezen a videón megfigyelhető a Blood and Honour anyaszervezetének gyűlése:

www.youtube.com/watch?v=5kxARGv53wI

Én örülök hogy betiltották. És meg kell mondjam, egyáltalában véve nem is értem, egyáltalán miért létezik ilyen.

tata86 2008.08.28. 17:15:22

El kell ismerni, a túlzott pátosz valóban egyenesen röhejes. Én pl el sem olvastam a cikket, pedig rendszeresen nézem a barikad.hu-t.
Jogos a kritika Vonával szemben, voltak már jobb írásai beszédei is, ahogy jogos a kritika akármelyik demagóg politikussal szemben.
A gárdisták kritizálását azonban nem tudom megérteni. Ők mit ártottak, mi az ami miatt kicsapták nálad a biztosítékot? Amit eddig csináltak az tényleg dicséretre méltó, ha minden magyar csak annyit tenne amennyit ők, rengeteg probléma megoldódna...

Eszembe jut erről egy történet:
Egyszer csináltak egy olyan kísérletet majmokkal, hogy betették őket a ketrecbe, és a ketrec tetejére erősítettek egy jókora fürt banánt. Persze az össze majom mászott, hogy megegyék, de mielőtt odaértek, az egész ketrecet végiglocsolták hideg vízzel. A majmok vissza is kushadtak.
Másnap az egyik megint megpróbálta, de megint jött a hideg zuhany. Harmadnap, amikor valamelyik megint megpróbálta volna már a társai húzták vissza.
Egy hét múlva kicserélték az egyik majmot. Az újonc rögtön ment is volna a banánért, de a többiek visszafogták.
Minden héten kicseréltek egy majmot, egészen addig amíg már egyetlen olyan nem volt a ketrecben, amelyik tapasztalta volna a hideg vizet. Ennek ellenére amikor az utolsó majmot beeresztették a ketrecbe, a többiek őt is megtámadták, miután megpróbált a banánért menni.
A tisztel Gárda-elleneseken most pontosan ugyanezt látom, valaki megpróbál a cél felé menni, elérni valami, az összes többi agresszívan támadja meg, mert félnek valamitől amiről fogalmuk sincs...

replayxx 2008.08.28. 17:17:03

Viktor egész ügyesen megvan vágva a videó. De ha jól látom itt egészséges fiatal embereket mutatnak akik nem ártanak senkinek és e mellett alávágtak egy meghamisított hazugságokkal trükkökkel teli filmet. A sírdöntögetős felvétel meg kamu amit a baloldali média talált ki.

HUNNIA FIA 2008.08.28. 17:25:15

Szebb jövőt!

Szeretnék vásárolni egy ilyen órát:
www.freeweb.hu/t-u-r-u-l/fa/nagy-ora.jpg

Valaki meg tudná mondani hogy az órát is magyarok rakják össze magyar alkatérszekből vagy az kínából jön készen, és itthon csak kifaragják az országot?

jaja 2008.08.28. 17:25:41

logikai ellentmondás: ha nem lennél képben: a tetves védenceid öregasszonyokat erőszakolnak meg, nyugdíjasok nyakát vágják el (remélem még a hétvége előtt a te anyádét is!) ahol összeáll 3-4 MAGYAR (nem bibsi, mint te) akkor bizony lapulnak a szarcigányok... szóval ha már mindent kifosztottak falun, amit csak tudtak, akkor jön a belváros. Mammut plázától nincs messze a rózsadomb...

nyuuz 2008.08.28. 17:27:50

patrona: A Gárda valóban nem megoldás a cigánykérdésre ezt aláírom, de annyit már elértek és ez szerintem nagy dolog, hogy végre téma lett a médiában, hogyan kéne ezt megoldani. Mert valahogy meg kell, nem maradhatnak ezek az állapotok sürgős megoldás kell ami a cigányoknak és a magyaroknak is jó egyaránt. Baloldali félkatonai csoportnak meg tökéletesen megfelel az In-Kal security, aminek mostmár motoros biztonsági őrei (wtf?) is vannak rendes szirénával, sőt egyes rendezvényeken még igazoltatnak is bizony bizony. Azt is be kéne ám tiltani azok se jobbak ám a gárdánál csak a másik oldalt képviselik. Hiába őrző-védő cég, és hiába működik szabályosan. De mindegy, a lényeg az hogy a megoldás várat még magára, sőt az előrehozott választás sem fog megoldani szinte semmit, talán minimum 20 év múlva... :-( vagy több.

HUNNIA FIA 2008.08.28. 17:27:54

"Rakamazi turul Nagy-Magyarországban baseball sapka"
A baseball az ősi magyar sport?

nyuuz 2008.08.28. 17:30:21

HUNNIA fia szerinted ezt a szánalmas provokációt elhiszi valaki ? A nemzeti oldalt egyre szánalmasabban égetitek, annyira nevetséges...

ctrl 2008.08.28. 17:32:59

replayxx azért ilyen frusztrált mert szembesült azzal ,hogy az atyja is azt kívánja bárcsak folyt volna le anno a lába szárán.

Csodálom hogy ilyen fogyatékos nem vmi zárt helyen van,bár ki tudja hol juthatott nethez.

jaja 2008.08.28. 17:34:27

Takarodj már innen te bibsi köcsög nem veszed észre hogy cigányok kisgyerekeket erőszakolnak meg nagymamákat rabolnak ki és atyáinkat lopják meg? Te meg itt szórakozol kis szadeszes buzi.

patrona- · http://gumiketrec.blogter.hu/ 2008.08.28. 17:35:27

Jajj már, ez az in-kal téma annyira eröltetett. Amikor a gárda biztonsági céggé alakult, rögtön kellett találni valami ellenpontot, és valaki kitalálta, hogy ők legyenek azok. Amúgy az in-kalt én is rühellem mint a szart, de nem az állítólagos zsidó tulajdonosai maitt, hanem mert a legprosztóbb seggfejeket is képesek alkalmazni.
A cigánykérdés megoldása egy olyan dolog, amit nem lehet tünetileg kezelni, alapjaiban kéne megváltoztatni az egész rendszert, és akkor kb. megoldódna magától is. De szerintem ezt mi már nem érjük meg.

HUNNIA FIA 2008.08.28. 17:35:45

A nyuuz az ősi magyar név? Megnézem a szittya szótáramban.

HUNNIA FIA 2008.08.28. 17:47:53

A turulboltnak VODAFONE-os telefonszáma van ajjajj a bibsi céget gazdagítom ha felhívom őke a bibsi TCOMos telefonomról? Turulos laptopot nem tud valaki MAGYAR processzorral MAGYAR oprendszerrel turulmadaras NagyMagyaroszágos képernyővédővel?

ctrl 2008.08.28. 17:51:20

jaja, te aztán biztosan objektíven látsz a roma problémákra(vélhetően te is roma vagy).Felénk kaszákkal, szamuráj kardokkal kergeti kegymást az utcán, de atyáimat nem lopták meg, max a te atyádat, ergo nem általánosítok, mert az a gyengék mentsvára.
Menj inkább a homokozóba is pisálj szittya motívumokat , hogy szebb legyen a napod te gyökér!

nyuuz 2008.08.28. 17:54:29

Patrona ebben legalább egyetértünk, mi már nem érjük meg. No megyek, viszhall'

jaja 2008.08.28. 18:01:52

A "Takarodj már..." kezdetű szöveget nem én írtam. Valami kezdő, fizetett metszettfaszú indexolvasó provokátor lehetett, mert egyelőre még tökigazat írt.. :D

De ez a "ki ráchelt 3 cigány ujjazza" kép nagyon tetszik. Gratulálok! Csak már ott tartanánk!

Kabar 2008.08.28. 18:19:54

Jaja és Replayxx is bolsi provokátor, csak azért írogatnak ide ilyen elvadult szövegeket, hogy lejárassák vele a radikális jobboldalt.
A zsidó nemzetdisznósági szolgálattól kapja a fizetését mindegyik.

Kabar 2008.08.28. 18:33:31

Egyébként azért Kabar a nevem mert ez volt Árpád atyám beceneve a honfoglalásnál. Ondó vezér nevezte el így miután leszopta a lovak között.

Kárpátaljaiemberke (törölt) · http://www.szamurajblog.hu/ 2008.08.30. 08:05:51

Hát jó nevettem az íráson mert tényleg poénos volt az eleje.
De amikor ezt kezdtem olvasni pl.
„Vonából ezt az elképesztően szenvedélyes, gyomorforgatóan ízléstelen és végtelenül tartalmatlan írást?”
Meg amiket utána, nekem az jött le, hogy kisebbség zavaros, szarkeverő férgek vagytok.

Takács Ferenc (bp.) · http://takacs-ferenc-bp.blog.hu 2008.09.03. 17:27:37

Nagyon sok igazság van az írásban. Nekem azért Harry Potter, és Sky Walker mellett Frodó is eszembe jutott. Persze azt sem árt figyelembe venni, hogy egy országban, ahol már csírájában tesznek lehetetlenné minden ellenállást, a puszta ismétlődő felvonulások életben tartása is sokat jelent, mindenképpen többet, mint buszon odautazni, bár semmiképpen sem annyit, mint kipurcanni érte. Hozsannát azért nem kellet volna zengeni. Elég lett volna annyival méltatni magát Vonának, hogy minden út az első lépéssel kezdődik.

attila 2008.09.06. 18:39:32

András!
Ezek a kedves emberek milyen "emberhúsból" csináltak "mészárszéket"???
Nos???

Olaszliszka - Szögi Lajost meglincselték a cigányok.
Makó - 18 éves magyar lányt megerőszakolt, kirabolt és felgyújtott egy cigány.
Boldogkőváralja - 4 cigány kirabolta és megölte a helyi lelkészt.
Kecskemét - 3 cigány vert agyon egy 16 éves magyar fiút.
Tiszacsege - tucatnyi cigány vert agyon botokkal egy magyar fiatalembert.
Tiszacsege - 2 cigány vert agyon egy 98 éves öregembert.
Piricse - 3 cigány kirabolta és megölte a helyi kocsmárost.
Tápióbicske - 3 cigány halálra kínzott egy 54 éves nőt.
Hangony - 3 cigány vert agyon egy 86 éves férfit.
Kunbaja - 2 cigány megfojtott egy idős embert.
Öcsöd - cigányok vertek agyon egy 78 éves férfit.
Miskolc - 3 cigány vert agyon egy 58 éves férfit.
Bácsalmás - 2 cigány rugdosott halálra egy 44 éves férfit.
Baks - 99 éves nénit ölt meg egy cigány.
Ózd - 90 éves öregembert ölt meg egy cigány.
Mezőzombor - két cigány nyomorékká vert egy férfit.
Szekszárd - 3 cigány vert agyon egy 80 éves férfit.
Békés - 58 éves nőt ölt meg egy cigány.
Nagydorog - idős embert vert agyon egy cigány.
Kömlő - cigányok vertek agyon egy 59 éves férfit.
Jászfényszaru - cigányok késeltek meg és löktek ki vonatból egy férfit.
Hajdúdorog - idős embert ölt meg egy cigány.
Vásárosnamény - 58 éves férfit vertek halálra a cigányok.
Szeged - biztonsági őrt késelt meg életveszélyesen egy cigány.
Kisvárda - 17 éves lányt késelt meg 4 cigány.
IV. ker - idős asszonyt szurkált halálra egy cigány.
VII. ker - biztonsági őrt késeltek a cigányok.
VIII. ker. - diáktársát verte halálra egy cigány.
VIII. ker. József körút - 37 éves nőt késelt meg egy cigány.
VIII. ker. Szentkirály utca - 26 éves férfit késelt meg egy cigány.
Blaha - cigány késelt meg egy 15 éves magyar fiút.
Hetény - a kórház biztonsági őrét késelte meg 3 cigány.
Szombathely - 2 cigány késelt meg egy főiskolás fiút.
Karcag - kocsmárost késelt meg 3 cigány.
Marcal - templomban próbált megerőszakolni 76 éves nénit egy cigány.
Tiszavasvári - cigány késelt meg egy 18 éves fiút.
Nyíregyháza - 4 cigány kirabolt egy 14 éves magyar fiút.
Győr - 5 cigány vert meg életveszélyesen egy 20 éves fiút.
Miskolc - 3 cigány bántalmazott egy idős nőt.
Ungvár - 2 cigány bántalmazott súlyosan egy nyugdíjas nénit.
Kőbánya-Kispest - 3 cigány bántalmazott egy 21 éves fiatalembert.
Szolnok - cigányok bántalmaztak egy 17 éves lányt.
Karácsond - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Ercsi - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Heves - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Törökszentmiklós - 3 cigány dúlt fel egy temetőt.
Tiszavasvári - sírokat rongáltak a cigányok.
Hegyszentmárton - 35 sírt rongáltak meg a cigányok.
Nyírbátor - 3 cigány bántalmazott egy orvost.
Gyöngyösoroszi - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Gyöngyöspata - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Nyírderzs - 82 éves nénit vert meg és rabolt ki 4 cigány.
Budaörs - orvost vert meg egy cigány.
Békés - dolgukat végző tűzoltókra támadtak a cigányok.
Székesfehérvár - 3 cigány kirabolt egy újságírót.
Mezőtúr - lopott autóval loptak színesfémet a cigányok.
Jászapáti - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Hernádnémeti - túlkoros cigányok megverték kisebb magyar osztálytársaikat.
Hernádnémeti - cigányok bántalmaztak tanárnőt.
Arló - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Gyöngyös - fegyveres cigányok támadtak rendőrökre.
Gyöngyössolymos - fegyveres cigányok támadtak rendőrökre.
Ózd - fegyveres cigányok molotov-koktélokkal randalíroztak.
Átány - cigányok megverték egy autóbusz sofőrjét.
Edelény - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Törökszentmiklós - két pedagógust bántalmazott egy cigány.
Kállósemjén - húsvágó bárddal támadt mentősökre egy cigány.
Mike - 3 cigány rabolt ki egy idős embert.
Kunmadaras - 2 cigány rabolt ki egy járókelőt.
Angyalföld - két cigánybanda fegyveres tömegverekedése.
Ilk - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Nyíregyháza - mentősökre támadt egy cigány.
Nyírbogdány - cigány bántalmazott egy tanárnőt.
Buják - cigány verte meg az iskolaigazgatót.
Kiskunhalas - fegyveres cigányok tömegverekedése.
+ erdőirtások, kábellopások, mindennapos gyilkosságok, idősek elleni terror, stb, stb, stb.

dowNLoad · http://www.rense.com 2008.09.15. 12:31:42

Gárda, kinek nevére összerezzennek a cigány öregasszonyok
???????????????????????

NEM AZ ÖREGASSZONYOKKAL VAN A GOND, hanem a kigyúrt KANCIGÁNYOKKAL, akik vérszagot fogtak, és látják, hogy mindent lehet.
(há mer cigány vagyok? felkiáltással)

Amíg VERESJANI a PÜ., addig nem fog megszűnni a színesfém "kereskedelem",

Amíg ilyen "patrióta" (hazafias:) a média és a politikai elit, addig nem lesz megoldva , hogy ugyanazért az elkövetésért, ugyanaz a büntetés, akár cigány, akár zsidó, akár politikus, akár egyszerű adófizető.....

A kisebbség akkor érték, ha a teljes közösségnek (országnak, társadalomnak, stb..) hoz HASZNOT, nem csak a politikusoknak , SZAVAZAT formájában. (pl. Nobel díjasok kis csoportja, az egy olyan kisebbség, amit védeni kell)

FICO for president!!!! (a magyarellenességét leszámítva a legjobb fej a környéken)

dowNLoad · http://www.rense.com 2008.09.15. 12:38:35

HUNNIA FIA, te sötét provokátor,
elég lenne, ha a boltokban (Aldi, Plus, Spar, Tesco, Auchan, stb....) csak magyar ALMA, KÖRTE, BARACK, SZŐLŐ lenne, esetleg a hazai TEJ, TÉSZTA, LISZT, JOGHURT, stb. olcsóbb lenne (LEHETNE) mint az osztrák, német, olasz, stb... (nem kicsit támogatják őket, hogy ez ne így legyen, vagy lehet, hogy a nyugati termelők KEVESSEBBŐL IS MEGÉLNEK, mint a hazai??? OSZTRÁK ALDIT LÁTTÁL MÁR??? Muhahahahahahaha)

malacz rezignált · https://www.facebook.com/pages/Malacz69-vil%C3%A1ga/173965402643571 2008.09.17. 14:53:28

Nekem nem jön be a link, de ettől függetlenül a cikk a kívülállók magabiztosságával úgy fasság, ahogy van.

Közhelyes, üres és felületes.

További jókat, és persze

SZEBB JÖVŐT!:-))

TheD 2008.09.21. 14:24:14

Ha replayxx komolyan gondolja ezeket,akkor az utolsó hitemet is elvesztettem az emberiségben...
Sokáig hittem hogy csak ironizál,mert nem tudom elhinni hogy vki elhiszi hogy a holocaust óhéber szó,de már kételkedem...

HUNNIA FIA:LoL,mutass rá a hibákra a személyi Mátrixukban!(Bár nem hiszem hogy hatással lennél)

Szia DowNL!
Látom te is átmentetted magad a Szélsőközép blogról.Csak azt nem értem minek olvasol kitartóan olyan blogokat,ahol mát többször kiderült hogy nem IGAZ MAGYARok mint te,és a törzsközönség,akik hasonlóan gondolkodnak a készítőkhöz többször értésedre adták,hogy márpedig nem hisznek a cionista világösszeesküvés létezésében,és nem értened veled egyet gyakorlatilag semmiben.
Ugyanakkor köszönettel is tartozom,mert tőled tanultam meg,hogy ne strapáljam magam,ne húzzam fel magam a veled együttgondolkodókon,mert hiába próbálom elmagyarázni,hogy nincs igazad,nem fogod elhinni nekem,ugyanúgy ahogy én se hiszem el azt amit te mondasz...
süti beállítások módosítása